понеділок, 14 лютого 2011 р.

День Валентина позаду—День Валентина попереду!!! Ви розгубилися при виборі подарунків для коханих? Наші суперпропозиції з післясвятковими знижками вже нині підготують вас до наступного року!
Унікальний подарунок—дзвінок на шию: це вам і нарядна прикраса, і засіб оповіщення про місце дислокації коханого(ої) (від  Наді Дзюбки, 7-Ф).
Червоногаряча цеглина зміцнить основу вашого кохання! Або стане знаряддям розплати за зраду? (від Остапа Сіренка, 7-Ф).
Подаруйте їй  камінець… Просто і вишукано? А якщо ваша кохана – білочка, то зможе ним натовкти… горішків! (від Романа Ковальчука, 7-Ф).
Розкішна поліетиленова стрічка золотого кольору –  корисна річ у господарстві : термін придатності не обмежений! (від Ліни Сапіги, 7-Ф).
Збірник задач  з неорганічної хімії(!) допоможе вам вивчити хімію, вступити до вузу, стати професором, винайти новий хімічний елемент, отримати Нобелівську премію, зіграти головну роль у голівудівському блокбастері, заробити мільйони доларів, почати свій бізнес, стати мером у рідному місті, перемогти у виборах до Верховної Ради, прославити Україну на весь світ і спокійно доживати свого віку де-небудь на Сицилії… А ще збірник задач з неорганічної хімії може слугувати підставкою для горнятка кави ( від Юри Юрківа, 7-Ф).
Хочете ощасливити вашу другу половинку, яка мріє про дорогу машину, розкішний будинок, відпочинок на Мальдівах,  купіть набір для малювання – нехай мрії збуваються!!! (від Марти Друшкевич, 7-Ф).

Немає коментарів: